„Лъки Локсмит” е водещата фирма в България за Аварийна ключарсака помощ и Денонощни ключарски услуги.

Фирмата е основана през 1999 г. в София, България. Първоначалният замисъл е посещение на адереси по домовете за отключване и монтаж на брави. В последствие  се появи нужда от различни материали използвани в ключарските услуги през ноща, като например: специални брави, хай-секюрити ключалки и много други, и така създадохме единственото в Българтия и до днес денонощно ключарско ателие за  изработка на ключове и аварийна ключарска помощ.

Днес, след 14 години денонощна работа, се превърнахме в най-предпочитаната и надеждана фирма за ключарски услуги със  невероятен екип от професионални ключари и автоключари.

През изминалите години сме адаптирали начина си на работа така че винаги да можем да посрещнем непрекъснато растящата нужда от спешна ключарска помощ. В момента ние сме горди с това, че можем да осигурим на всеки един от клиентите ни, цялостно решение, за сигурноста на дома, офиса и автомобила. Разполагаме с напълно оборудвани фирмени автомобили пригодени специално за нашата дейност за бързо достигане до всяка точка на София и околностите.

“Лъки Локсмит”  днес разполага със невероятен екип от 12  служители с доказани качества и професионализъм.
В продължение на повече от 14 години ние се вслушваме в желанията и нуждите на нашите клиенти и влагаме  всичките си усилия за тяхото спокойствие.
Това е нашата фирма. Това е „Лъки Локсмит”. 

членове на съюза на ключаритеФирмен член на националния съюз на ключарите в България.